Implantació servei de Prevenció Penal - Gremi Constructors Maquinaria
16373
single,single-post,postid-16373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Implantació servei de Prevenció Penal

Implantació servei de Prevenció Penal

La darrera reforma del Codi Penal va desenvolupar la qüestió de la responsabilitat penal de les persones jurídiques. A aquests efectes, l’actual regulació indica que es pot imputar un delicte a una empresa, i l’única forma que aquesta té d’estar exempta de responsabilitat penal és comptar amb un Programa de Compliance adequat, que compleixi amb els requisits de la recent norma UNE 19601.

En aquest sentit, els Tribunals (ens ells, el Tribunal Suprem) ja ha desenvolupat aquesta responsabilitat, tot dient que l’absència a una empresa d’un Programa de Compliance suposa un defecte organitzatiu tan greu que serveix de base per a justificar una sanció penal (com per exemple la dissolució de l’organització, la suspensió d’activitats, la clausura de locals, etc.).

Per aquest motiu, el Gremi té homologat un Despatx d’advocats especialitzat en Compliance penal. Aquest Despatx, que compta amb una àmplia experiència en aquest camp, ofereix els serveis d’implantació d’un Programa de Compliance adequat a la legalitat vigent, així com una assessoria general i continua en aquesta matèria, tot duent a terme les tasques d’actuació i creant les figures empresarials que, per llei, cal tenir.

Com ja saps, en la teva condició d’agremiat tens uns avantatges exclusius, com ara un descompte del 30% en el preu dels serveis i un primer assessorament gratuït.

Per a qualsevol dubte o qüestió, pots trucar al 93 494 01 31 (demanant per Víctor Jiménez Carbayo), o bé enviar un e-mail a l’adreça escura@escura.com.

Consultar més informació

No Comments

Post A Comment